top of page

SPIDER

Kuppi mustaa kahvia. Valo tulvii tilaan jossa ajatukset ja värit ympäröivät minua. Istun ja kuuntelen. Suljen välillä silmät. Mitä kevät tuo tullessaan? Raikkaita värejä ja sulaava jää.

Saimme seinät maalattua muutama viikko sitten. Nyt ovat kuin uudet, raikkaat ja odottavat uusia tuulia. Tästä se lähtee! Annetaan positiivisille ajatuksille tilaa ja käännetään negatiiviset mielenkiintoisen värisiksi.

Vihreää ja keltaista. Vesi ja kuu.

Sinistä ja vaaleanpunaista. Sipuli ja Vuori.

Oranssia....Oksia.............Onnea!

Jos antaa mielelle vapauden kehittää oranssia oksia niin mitähän oksistä mahtaa kasvaa?

SPIDER

When I pick up the pen I think of a dead spider I saw pressed flat against the kitchen wall; its silent screams etched deep in my fingers, its spindly legs crawl through the cursive leaving behind a trail of paralysed black ink - a black smudge at the edge of the kitchen sink. When I pick up the pen, I am the executioner, my words spell murder; spider blood is spread out unashamed across the page, I feel the spider tingles down through my spine a flush of fever right through the cheeks that leaks to the base of my skull where ghosts creek and crack their knuckles, out of sight, out of mind, footprints of a forgotten time, whispering - "I've seen the light."

Meri Sinervo


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page